името ми е Христо Лозанов. Часовникар съм от 1991година. Основно ремонтирам часовници с механизми ETA(VALJOUX), RONDA, ISA, HATORY(SEIKO), MIYOTA и руски часовници.
Гаранцията след ремонт е 1 година.
Обикновено срока за поправка е от 3 до 5 работни дни.
Работя с клиенти от цялата страна чрез куриерски пратки. Ако има рекламация при такъв клиент, куриерските разходи ги поемам аз. Ателието е обурудвано с всичко необходимо – виброграф, струг, микроскоп, преса за безопасно отваряне и затваряне на часовници, миялна машина “ELMA”- последно поколение, вана с ултра звук за чистене на капаците и верижките на часовниците, барокамери(за сух тест и за тест с водно налягане), полираща машина и много друго по-дребно оборудване. Цените са нормални. Например ремонта на автоматичен часовник започва от 90 лв, за часовник с ръчно навиване и по-малко. Цената която обявя при прегледа е окончателна, клиентът може да е спокоен, че няма да има изненади в последния момент. НЕ ПРАВЯ МОДВАНИЯ НА ЧАСОВНИЦИ с части, които не са от производителя. Почти винаги се получават неочаквани и непреодолими усложнения.
Това е новия адрес на ателието: жк. Люлин 3, срещу бл. 329А, тел: 0898414145
https://www.google.com/maps/@42.718043, ... ?entry=ttu
Работно време: Вторник - Петък от 10ч. - 18ч.
Събота от 10ч. - 14ч.
Часовниците изпращайте на адрес: Офис на Еконт, София-Нови Искър, ул. Искърско дефиле 120А. Тел. 0898414145, Христо Лозанов.